Gevelrenovatie Rotterdam


U bent op zoek naar een vakkundig bedrijf voor uw gevelrenovatie in Rotterdam. Uw gevel bepaalt het aangezicht maar ook voor een deel de waarde van uw pand. Dan wilt u natuurlijk graag dat het goed gebeurd. Bij IMTO Benelux zijn we al sinds 1978 gespecialiseerd in gevelrenovatie. We hebben in al die jaren veel knowhow opgebouwd. Daardoor weten we waar we over praten en zetten dit graag in om ook u vakkundig te helpen.

Wat kunnen wij doen voor uw gevelrenovatie in Rotterdam?

Bij gevelrenovatie gaat het om het onderhoud van de gehele buitenschil van het pand of de woning. Dan kunt u denken aan gevelreiniging, impregneren van de gevel en het herstellen van het voegwerk en metselwerk. Verder aan het schilderwerk, houtrot en dakwerk. Maar ook aan het renoveren van de schoorsteen, spouwmuurisolatie en gevelverankering. Zelfs het oplossen van bouwkundige problemen aan de gevel behoort tot de mogelijkheden. Als specialist in de totale gevelrenovatie in Rotterdam zorgen wij voor een vlekkeloos verloop van het project en u heeft maar één vast aanspreekpunt.

Waarom IMTO Benelux voor uw gevelrenovatie in Rotterdam?

Wij lopen al tientallen jaren mee als specialist in de markt. We werken dagelijks voor zowel particulieren, VvE-beheerders, vastgoedinvesteerders, woningcorporaties als aannemers. We weten dan ook van de hoed en de rand als het gaat om gevelrenovatie. We willen graag dat het goed gebeurd. Mede daarom werken we met allemaal eigen mensen die vaak al jaren bij ons in dienst zijn. Daarnaast zijn we aangesloten bij de branchevereniging VNV, doen we mee aan het Total Wall Concept, zijn we VCA-gecertificeerd en beschikken we over het KOMO-keurmerk. Én zodra men belt naar Vereniging Eigen Huis dan worden wij al jaren aanbevolen voor gevelrenovatie in Rotterdam. Dit bij elkaar biedt extra garanties en zekerheden voor onze klanten bovenop ons eigen woord.

Wat kost een gevelrenovatie in Rotterdam?

We helpen u graag met de totale gevelrenovatie van uw pand. De prijs van een gevelrenovatie in Rotterdam is afhankelijk van uw wensen. We voorzien u graag van ons vakkundige advies. Hiervoor kunt u rechts een offerte aanvragen.

Gevelrenovatie Rotterdam

Offerte aanvragen


Wilt u een offerte aanvragen ?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.