Gevelreiniging


Reinigingstechnieken: steen voor steen alle aandacht.
Het aanzicht van de gevel bepaalt in hoge mate de eerste indruk van een gebouw. Minerale ondergronden hebben de eigenschap om door weers- en milieu-invloeden te vervuilen, zodat het door de ontwerper beoogde aanzicht van de gevel sterk kan verslechteren.

In het verleden werd deze vervuiling verwijderd door toepassing van chemicaliën, met alle gevolgen van dien. De toegepaste chemicaliën (vaak zuren of alkaliën) betekenden en aanslag op het milieu en de gezondheid van de verwerker en brachten vaak schade toe aan de gevel zelf. Ook het stralen van gevels met een hard en scherp straalmiddel onder hoge druk heeft nogal wat schade aan gevels veroorzaakt.

Meer dan 30 jaar ervaring in gevelreiniging

Imto Benelux  heeft meer dan dertig jaar ervaring in gevelreiniging. In de loop van de tijd zijn er een aantal reinigingsmethoden ontwikkeld die minder belastend zijn voor het milieu, gevel en verwerker. Op het gebied van reiniging van minerale materialen, zoals baksteen, verblendsteen, beton en natuursteen heeft IMTO Benelux de volgende systemen in het pakket:


Meer informatie?

Imto Benelux komt graag naar u toe voor een professionele gevelreiniging. Neem contact met ons op voor meer info of een vrijblijvende afspraak. We zijn actief In de gehele Randstad, Noord-Brabant en Zeeland.

Trefwoorden: impregneren gevel, gevelwerken, gevels schoonmaken, gevelrestauratie, gevel zandstralen, gevel stralen, gevel schoonmaken, gevel restauratie, gevel renoveren, gevel impregneren. 

gevelreiniging

Offerte aanvragen


Wilt u een offerte aanvragen ?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.