overige reinigingssystemen


Chemisch en toch milieuvriendelijk

De tijd van fluorwaterstofzuur, zoutzuur en meer van dit soort agressieve reinigingsmiddelen is gelukkig voorbij, maar het reinigen met chemische ondersteuning blijft door ontwikkeling van nieuwe en milieuvriendelijke producten en de opvang en verwerking van proceswater mogelijk.

Overige reinigingssystemen

Zo kunnen reinigingsmiddelen worden toegevoegd aan het water bij het IMTO-STEAMWASH systeem, of kan de gevel ingezet worden met een reinigingspasta of vloeistof, waarna technisch gereinigd wordt. Afhankelijk van het toegepaste product kan het proceswater geloosd worden of opgevangen en verwerkt worden tot een onschadelijk product.

Voor de opvang en verwerking van proces-water zijn speciale mobiele waterzuiveringsunits inzetbaar.

Imto Benelux heeft de kennis en ervaring om het juiste type reinigingsmiddel te kiezen en wordt hierbij ondersteund door de adviseurs van een aantal gerenommeerde producenten op dit gebied. Ook worden publicaties van onderzoeksinstellingen zoals TNO, BGA geveladvies en branche-organisaties op de voet gevolgd, zodat de adviseurs van Imto Benelux op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en onderzoeken op het gebied van oppervlaktereiniging.

 

Wilt u meer informatie over overige reinigingssystemen, neem dan contact met ons op

overige reinigingssystemen

Offerte aanvragen


Wilt u een offerte aanvragen ?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.