Over ons


De adviseurs van Imto Benelux beschikken over jarenlange praktijkervaring, maar worden daarnaast constant bijgeschoold, zodat de theorie van bouwfysische processen en de kennis van nieuwe ontwikkelingen bijgehouden wordt.

Wat ooit begon als een gevelrenovatie bedrijf met een handvol enthousiaste medewerkers is in de loop der jaren uitgegroeid tot een compleet renovatie bedrijf met een gedegen kwaliteitscontrole systeem en goed opgeleid en ervaren personeel.

Vastgoedonderhoud

Imto Benelux  beschikt over vakkundig eigen personeel en past naast de oude vertrouwde restauratie technieken ook de modernste technieken toe. De capaciteit van het bedrijf is zodanig, dat het renoveren van complete stadswijken tot de mogelijkheden behoort, terwijl de organisatie zo is opgebouwd dat ook de uitvoering van een enkele verbouwing bij een particuliere klant de nodige aandacht krijgt.

Ook voor gevelonderhoud, gevelreiniging, schilderwerk, na-isolatie, spouwverankering en advies bent u bij ons op het juiste adres.

Over ons

Imto Benelux is werkzaam in heel Nederland. Wij hebben projecten uitgevoerd in alle grote steden, zoals Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Breda, Dordrecht, Goes en Tilburg.

Trefwoorden: impregneren gevel, gevelwerken, gevels schoonmaken, gevelrestauratie, schilderwerken, gevel zandstralen, gevel stralen, gevel schoonmaken, gevel restauratie, gevel renoveren, gevel impregneren, beton herstel, schilderwerk, spouwisolatie, renovatie.

Wilt u meer informatie over ons? Neem dan contact met ons op

over ons

Offerte aanvragen


Wilt u een offerte aanvragen ?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.