Vastgoedonderhoud


Imto Benelux beschouwt het onderhoud van vastgoed als een totaal concept. Hierbij ligt de nadruk op gedegen onderzoek, een goed advies en een meerjarenplanning voor het onderhoud van uw gebouw. Wij verzorgen de voorlichting aan gebruikers en bewoners voor aanvang van een project en ook tijdens de uitvoering blijven wij met de bewoners en gebruikers communiceren. Op deze manier nemen wij u de zorg voor uw project geheel uit handen.

Vastgoedonderhoud

Onze adviseurs stellen een plan op waarbij het uitgangspunt is om uw vastgoed voor langere termijn met het best mogelijke rendement in een prima staat te houden. Dit plan gaat er van uit dat Imto Benelux uw vastgoed bij aanvang van het contract in topconditie brengt en deze conditie garandeert over een langere periode tegen een vooraf overeengekomen prijs. In deze plannen wordt een meerjarenplanning voor het onderhoud van uw vastgoed opgenomen.

Ook de voorlichting aan en de contacten met gebruikers, het aanvragen van vergunningen en goedkeuringen van overheden en nutsbedrijven worden door Imto Benelux verzorgd, zodat het onderhoud met zo min mogelijk overlast voor eigenaar en gebruiker kan worden uitgevoerd.

Op deze manier ontlast Imto Benelux uw organisatie en zorgen wij er voor dat uw vastgoed van dak tot fundering gedurende vele jaren in prima staat blijft en voldoende rendement oplevert.

Meer informatie over vastgoedonderhoud, neem dan contact met ons op

Offerte aanvragen


Wilt u een offerte aanvragen ?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.