Offerte
vergroot

Baanbrekend integraal project in Wassenaar

Integraal project met nieuwe elektrische isolatietechniek

In Wassenaar zijn we, in samenwerking met strategisch partner Heembouw, gestart met een baanbrekend project. Dit integrale project is een mooi voorbeeld van onze inzet op het gebied van duurzaamheid en innovatie in de bouwsector. 

Het project omvat het verduurzamen van maar liefst 80 woningen in Wassenaar. Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers, Koedooder en Imto Vastgoed Verduurzamers werken samen aan dit integrale project, waarbij elk bedrijf zijn expertise inbrengt.  

Koedooder is verantwoordelijk voor de steigerbouw zodat de vakmannen van Imto Vastgoed Verduurzamers zich op een veilige manier kunnen bezighouden met de gevelwerkzaamheden. Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers isoleert de spouwmuren van deze woningen met een geheel nieuw, volledig elektrisch, EPS-isolatie inblaassysteem. Hierdoor worden de isolatiewerkzaamheden helemaal stikstofneutraal uitgevoerd. 

Het gebruik van een volledig elektrisch EPS-isolatiesysteem is efficiënter en milieuvriendelijker, een primeur in onze sector. Deze technologische doorbraak markeert een belangrijke vooruitgang binnen onze branche. Wij zijn er trots op dat we onze klanten voorzien van duurzame oplossingen met de meest innovatieve en geavanceerde technologieën. Het project wordt, naar verwachting, begin oktober van dit jaar afgerond. 

Samen werken we aan een groenere wereld.

Wilt u meer informatie over dit project of ons werk?

Neem contact met ons op via 010 462 46 66.

Integraal project Wassenaar
vergroot
isoleren met een volledig elektrisch eps isolatiesysteem
vergroot

Beter dan nieuw.