Offerte
Schilderwerk

Schilderwerk

Schilderwerk vlekkeloos uitgevoerd

Vakkundig schilderwerk omvat meer dan alleen een verfbeurt voor het houtwerk van uw object. Vakkundig schilderwerk staat of valt met voldoende aandacht voor de ondergrond.

Schilderwerk kozijnen en houtrotherstel
Trap schilderen

Vakkundig schilderwerk

Vakkundig schilderwerk

Een gedegen voorbereiding voor een schilderbeurt is dan ook een vereiste. Voor het uitvoeren van het schilderwerk zal er uitvoerig gekeken moeten worden naar het gezond maken van de ondergrond. Hierbij moet speciale aandacht besteedt worden aan houtrot herstel en beton reparaties. Ook het vochtgehalte van de ondergrond en de condities tijdens de uitvoering zijn cruciaal voor een goed resultaat. De adviseurs van Imto Vastgoed Verduurzamers hebben de juiste kennis in huis om in deze situaties te adviseren en de vakmensen met de nodige ervaring in dienst om het werk vlekkeloos uit te voeren. 

Bij de uitvoering van schilderwerken wordt Imto Benelux bijgestaan door verschillende gerenommeerde leveranciers die waar nodig verf-technische adviezen kunnen afgeven, zodat het werk technisch verantwoord en vakkundig wordt uitgevoerd en er uitgebreide garanties kunnen worden afgegeven.


Houtrotherstel
Wandafwerking
Schadeherstel

Houtrotherstel

Houtrot is een aantasting van het hout, veroorzaakt door schimmels. Houtrot komt meestal voor in houten kozijnen of ander geveltimmerwerk dat blootgesteld wordt aan verschillende invloeden van buitenaf.

Als het hout aangetast is, is dit niet altijd direct zichtbaar aan de buitenkant. Het is dus zeer belangrijk om het geveltimmerwerk regelmatig grondig na te kijken op aantastingen. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn: aantasting van het verfsysteem, beginnende scheurvorming en de conditie van het hout (zachte ondergrond).

Indien er houtrot aanwezig is kan Imto Vastgoed Verduurzamers dit herstellen door bijvoorbeeld het Repair care systeem toe te passen.

Wandafwerking

Met betrekking tot wandafwerking levert Imto Vastgoed Verduurzamers alle typen onder meer muurverf, behang, spachtelputz, glasweefsel, stucwerk en diversen spuitapplicaties. Ook glasweefsel behoort tot de mogelijkheden voor u wandafwerking welke na applicatie in ieder gewenste kleur kan worden overgeschilderd.  

De adviseurs van Imto Vastgoed Verduurzamers hebben de juiste kennis in huis om u te adviseren in het naadloos aansluiten van de wandafwerking op uw interieur. 

Schadeherstel

Als eigenaar van vastgoed wordt u helaas wel eens geconfronteerd met onverwachte schades, zoals water-, brand- en/of inbraakschade. In alle gevallen is het van belang dat u als gedupeerden, zowel zakelijk als particulier snel weer door kunt met de dagelijkse gang van zaken.

Imto Vastgoed Verduurzamers ontzorgt u door geheel vrijblijvend de taxatie betreffende water-, brand- en/of inbraakschade te verzorgen. Mede dankzij de jarenlange ervaring, onze professionele taxateurs en nauwe banden met de verzekeraars zijn wij in staat de taxatie conform de geldende normen van de betreffende partijen op te stellen. Hierdoor kunnen wij snel en accuraat handelen en er zorg voor dragen dat u vastgoed vakkundig en met minimale overlast herstelt wordt.