Offerte
Gevelonderhoud door metselen

Gevelonderhoud

Deskundig vakwerk mét garantie.

Imto Vastgoed Verduurzamers beschouwt het onderhoud van vastgoed als een totaalconcept. Hierbij ligt de nadruk op gedegen onderzoek, een goed advies en een meerjarenplanning voor het gevelonderhoud van uw gebouw.

Wij verzorgen de voorlichting aan gebruikers en bewoners voor aanvang van een project en ook tijdens de uitvoering blijven wij met de bewoners en gebruikers communiceren. Op deze manier nemen wij u de zorg voor uw gevelonderhoud project geheel uit handen.

Resultaat van gevelonderhoud
Betonherstel

Gevelonderhoud

Imto Vastgoed Verduurzamers stelt haar ervaring graag ter beschikking aan haar opdrachtgevers als het gaat om gevelonderhoud. Dit kan vorm krijgen in het doen van onderzoeken en het geven van adviezen betreffende renovatie of restauratie van de buitenschil en vochtbeheersing. Daarom is het van belang ons zo vroeg mogelijk bij het project te betrekken, zodat de opdrachtgever gedurende het traject van uitvoering niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Neem contact met ons op voor gevelonderhoud.

Betonherstel

Imto Vastgoed Verduurzamers beschikt over de kennis en het vakmanschap om zowel constructieve als esthetische betonschade te herstellen. Dit kan variëren van complete betonnen gevels, galerijen en balkons tot sierelementen en sculpturen in de gevel.


Lees meer over betonherstel >

Schilderwerk aan trap
Schilderwerk aan kozijn

Schilderwerk

Imto Vastgoed Verduurzamers is gespecialiseerd in gevelonderhoud met betrekking tot het binnen en buitenschilderwerk, houtrotherstel, wandafwerking en schadeherstel werkzaamheden. Daardoor kunnen wij alle schilderprojecten voor u uitvoeren, van ontwerpfase tot oplevering. Hierbij verzorgen wij rechtstreeks de contacten met bewoners of huurders waardoor het werk vlekkeloos en zonder zorgen verloopt.

Door vele jaren praktijkervaring, vakkennis en een gecontroleerd kwaliteitssysteem zijn wij uw juiste partner als het gaat om vakkundig kwalitatief schilderwerk.

Lees meer over schilderwerk >

Houtrotherstel

Houtrot is een veelvoorkomend probleem bij kozijnen, dakgoten en overige houten onderdelen welke onderdeel vormen van de buitenschil. Imto Benelux beschikt over ervaren vaklieden die gespecialiseerd zijn in gevelonderhoud en met name in duurzaam houtherstel en -onderhoud met hoogwaardige producten.

Spouwanker trekproef
Spouwmuur isolatie
Dakrenovatie

Spouwverankering

Er kunnen bij een gebouw problemen ontstaan met de spouwankers, deze kunnen onder andere door roestvorming aangetast worden. Imto Vastgoed Verduurzamers beschikt over de expertise om renovatie ankers op de juiste wijze aan te brengen. Hierbij kunnen er diverse soorten ankers worden toegepast. Ook kan Imto Benelux de benodigde onderzoeken verzorgen inclusief een rapportage.

 

Spouwmuurisolatie

Door de combinatie van onze expertise op het gebied van gevelrenovatie en het toepassen van na-isolatie kunnen wij u een totaal oplossing op het gebied van het herstel en renovatie van uw buitengevels zodat het energielabel wordt verbeterd.

Dak en loodgieterswerk

Lekkages zijn vervelende problemen, Imto Vastgoed Verduurzamers kan tijdens de gevelrenovatie tevens het benodigde dak en loodgieterswerk verzorgen, dit is voor zowel platte als schuine daken.