Offerte
vergroot

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Imto Vastgoed Verduurzamers werkt voor veel verschillende soorten opdrachtgevers, van klein tot groot. Of je nu een woningcorporatie, bouwonderneming, VVE beheerder, vastgoedinvesteerder of particulier bent, wij weten uit ervaring precies wat belangrijk is.

Wonincorperatie
Bouwonderneming
Pand met VVE in de steigers

Woningcorporaties

Imto Vastgoed Verduurzamers denkt vanuit de beheersituatie van de woningbouwcorporatie. Eerst wordt een beheersplan gemaakt, waarna dat plan verder uitgewerkt wordt. Ook de communicatie naar de bewoners en huurders kan door Imto Vastgoed Verduurzamers worden verzorgd, zodat een snelle en vlekkeloze uitvoering van het project binnen de begroting gegarandeerd kan worden. Van opname tot oplevering kan Imto Vastgoed Verduurzamers uw zorg voor een renovatie project overnemen.

Bouwondernemingen

Groot of klein maakt voor Imto Vastgoed Verduurzamers geen verschil. Onze ervaring, kennis en vakmanschap stellen wij graag ter beschikking aan uw bouwonderneming. Dit is de basis om voor elke opdracht perfect werk af te leveren, volgens planning en binnen de begroting.

Ons specialisme is voegwerk, metselwerk, gevelreiniging, scheurherstel en verankering van gevels zijn probleemloos in de calculatie van elk onderhoudsproject in te passen.

VVE beheerders

Wij kennen de problemen van bestuurders en onderkennen daardoor de noodzaak van meerjaren onderhoudsplanningen.

Imto Vastgoed Verduurzamers biedt u dan ook deskundig advies, gebaseerd op bouwkundige kennis en een open en duidelijke calculatie. Meedenken met bewoners en eigenaars maakt uw en ons werk overzichtelijk en uw onderhoudsproject beheersbaar.

Luxor theater
Bankgebouw rotterdam
Particulier huis in de steigers

Monumenten

Imto Vastgoed Verduurzamers heeft een naam hoog te houden op het gebied van het restaureren en onderhouden van monumentale panden.

Na dat we ooit begonnen met de gevel van de Beurs van Berlage is een reeks van monumentale panden, bruggen, molens en kerken gevolgd. Restauratie met behoud van alle originele kenmerken om te zorgen dat het authentieke karakter van het monument bewaard blijft, is bij ons een voorwaarde bij de uitvoering van projecten. Imto Vastgoed Verduurzamers past historische producten en technieken toe, die waar nodig gecombineerd kunnen worden met verantwoorde nieuwe technieken.

Restauraties, ook in de monumentenzorg worden door Imto Vastgoed Verduurzamers altijd uitgevoerd zonder het toepassen van onomkeerbare processen, zodat toekomstige generaties met verbeterde technieken het onderhoud van het monument ver in de toekomst voort kunnen zetten.

Vastgoedinvesteerders

Ons uitgangspunt is meerjarenonderhoud gericht op rendementsverbetering.

Het ontlasten en meedenken met bewoners, gebruikers en huurders tijdens de werkzaamheden is voor ons vanzelfsprekend.

Meedenken met bewoners en eigenaren maakt uw en ons werk overzichtelijk en uw onderhoudsproject beheersbaar. Ontzorgen, het juiste advies en meedenken in de onderhoudcyclus is de manier om het rendement op uw vastgoed portefeuille te verzekeren en te verbeteren.

Imto Vastgoed Verduurzamers werkt voor planmatig onderhoud met meerjarenbegrotingen die gebaseerd zijn op gedegen bouwtechnisch onderzoek en advies. Dit werkt uiteindelijk kostenbesparend en maakt uw situatie overzichtelijk.

Particulieren

Imto Vastgoed Verduurzamers kan voor uw woning (dus particulier) de gevelrenovatie verzorgen. Of het nou een tussenwoning of vrijstaande villa betreft, met onze kennis en kunde brengen wij uw vastgoed weer in goede staat.

Waarom zou u voor Imto Vastgoed Verduurzamers kiezen en niet voor een andere partij:

  • 10 jaar garantie op het nieuw aangebrachte voegwerk, bij eventuele garantie aanspraak snelle nakoming van afspraken.
  • Ook op andere werkzaamheden zoals schilderwerk, hydrofoberen, kitwerk etc. geven wij garantie.
  • Alle werkzaamheden bij één partij, niet alles en iedereen over de vloer
  • Een offerte is geheel vrijblijvend.
  • Geen betaling vooraf, maar netjes na rato werkzaamheden.
  • Duidelijke afspraken, achteraf geen verrassingen.