Offerte
vergroot

Over ons

Over Imto Benelux

Wat ooit begon als een gevelrenovatie bedrijf met een handvol enthousiaste medewerkers is in de loop der jaren uitgegroeid tot een compleet gevelonderhoud en -renovatie bedrijf met goed opgeleid en ervaren personeel en een gedegen kwaliteitscontrolesysteem.

Imto Benelux is een duurzaam bedrijf
Ketenpartner Imto Benelux

Duurzaamheid

In 2050 moeten onze steden en dorpen energieneutraal, circulair en klimaatadapatief zijn. Dit is vastgelegd in diverse convenanten, waaronder het Klimaatakkoord. Om de doelstellingen te behalen is de bouwsector onmisbaar. Imto Vastgoed Verduurzamers heeft zich verder gespecialiseerd in het duurzaam maken van vastgoed, zo zijn wij een gedegen partner voor het onderhoud en verduurzamen van de buitenschil.

Ketenpartner

Ketensamenwerking betekent slim samenwerken met de bedrijven binnen de keten. Deze samenwerking leidt tot meer dan wat individueel haalbaar is. Openheid en vertrouwen vormen de basis van voortdurend leren, continue verbeteren en er gezamenlijk beter van worden.

Door ketenprocessen effectief in te richten en onze expertise optimaal in te zetten kan Imto Vastgoed Verduurzamers de juiste kwaliteit tegen de juiste prijs aanbieden.

Knipvoeg

Sociaal ondernemen

Imto Vastgoed Verduurzamers beschikt over Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op!

De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument en keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat wij, Imto Benelux BV, op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

PSO

Imto Benelux is een erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Leren bij Imto Benelux.

"Opleiden van jongeren in de bouw is een voorrecht om te mogen doen", aldus Frank Nieuwendaal, leermeester van Imto Vastgoed Verduurzamers. Imto Vastgoed Verduurzamers schenkt veel aandacht aan het opleiden van jongeren die -net zoals de vaste medewerkers van Imto Vastgoed Verduurzamers hun 'hart' verloren hebben aan de bouw.

Imto Vastgoed Verduurzamers is door SBB erkend als leerbedrijf voor de volgende onderdelen:

  • Assistent Bouw
  • Allround medewerker
  • Allround metselaar
  • Leerwerktraject metselen


De deelnemers zijn in dienst van het opleidingsbedrijf en doen de praktijkervaring op binnen ons bedrijf. Tijdens de praktijkwerkzaamheden worden de deelnemers begeleid door één van onze leermeesters die de deelnemers de fijne en mooie kneepjes van het vak bijbrengen. De leermeesters volgen ieder jaar de nascholingscursus waardoor ze up-to-date blijven.

De mogelijkheid bestaat om, na een succesvolle afronding van de opleiding, in dienst te treden bij Imto Vastgoed Verduurzamers, waarbij we nog diverse opleidingsmogelijkheden bieden.


Erkend leerbedrijf

Werken bij Takkenkamp Groep

Als hecht familiebedrijf zijn wij altijd op zoek naar medewerkers die het team willen komen versterken. Zo zijn er medewerkers die al 35 jaar met plezier bij ons werken. We hebben een platte organisatiestructuur wat resulteert in een fijne werkomgeving.

Zie jij het wel zitten om te bouwen aan je toekomst én aan een duurzaam Nederland, dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken! Kijk op www.werkenbijtakkenkamp.nl voor onze vacatures of neem contact op met Ruben Oleman, HR Recruiter voor Takkenkamp Groep. Ruben is bereikbaar via whatsapp, telefonisch via 06 - 10 73 73 96 of via de mail: r.oleman@takkenkampgroep.nl.