Offerte
vergroot

Nieuws

Imto Benelux wordt Imto Vastgoed Verduurzamers

Apeldoorn 11 april 2024

Imto Benelux gaat verder als Imto Vastgoed Verduurzamers! Hierbij hoort natuurlijk ook een nieuw logo. Met het behoud van de vertrouwde rode kleur van Imto, sluit het nieuwe logo naadloos aan bij de stijl van de Takkenkamp Groep. Een frisse uitstraling die perfect past bij onze missie om te blijven innoveren en verduurzamen.

Met de komst van Imto Vastgoed Verduurzamers introduceren we ook een nieuwe regio: Regio Zuid West. Deze stap markeert onze ambitie om onze expertise en dienstverlening op het gebied van isolatie, gevelrenovatie, steigerwerk en metsel- en voegwerk herstel nog verder uit te breiden, waardoor nog meer mensen kunnen profiteren van duurzame oplossingen voor hun vastgoed. 


Op vrijdag 11 april 2024 hebben alle collega’s van Imto in het Achterhoekse Zelhem kennis gemaakt met Takkenkamp Groep BV. Hier werden wij met open armen onthaald en hebben we in het Experience Center kennis gemaakt met het verleden, het heden en de toekomst van de Groep en kregen wij als eersten het nieuwe logo te zien. Het was een bijzonder mooie middag vol nieuwe indrukken.


Blijf ons volgen voor meer updates en blijf op de hoogte van onze toewijding aan innovatie, groei en verduurzaming.